Grote maten mode

Ewijk

 

De perfecte trouwjurk en bruiloft

Ben je bezig met de voorbereidingen voor een bruiloft? Het plannen van een bruiloft kan veel tijd en moeite kosten. Met deze tips kun je een perfecte trouwjurk en een perfecte bruiloft plannen, waarover jij, je partner en je gasten nog lang zullen napraten. En maak je geen zorgen, alles zal vlekkeloos verlopen en alle inspanningen zullen dubbel en dwars de moeite waard zijn geweest.

De trouwjurk voor de bruid

De mooiste bruidsmode in Rotterdam is zowel online als in fysieke winkels verkrijgbaar. De meeste vrouwen gaan op zoek naar een witte trouwjurk, met meestal een budget tussen 1500 en 2500 euro. Je moet echt een jurk kiezen die bij jouw lichaamsvorm past. Als je bijvoorbeeld geen grote boezem hebt, is het verstandig om niet te kiezen voor een strapless bovenkant. Denk er ook aan om een bruidsjurk te kiezen die in lijn ligt met de smaak van je partner; het is belangrijk dat hij het ook mooi vindt wat je draagt. Zorg er bovendien voor dat je kiest voor een jurk van goede kwaliteit, vermijd bijvoorbeeld jurken uit China. De belangrijkste overweging bij je keuze is uiteindelijk de stijl van de jurk. Welke stof wil je, wil je een sleep, en welke vorm moet de jurk hebben? Bedenk ook welke sieraden je wilt dragen in combinatie met de jurk. Probeer meerdere trouwjurken te passen om een weloverwogen keuze te maken.

Het kostuum van de bruidegom

Laten we het nu hebben over het kostuum van je partner. De kosten hiervoor variëren meestal tussen de 700 en 1500 euro. Maak je geen zorgen, het is gebruikelijk dat hij deze kosten zelf draagt. Hij heeft over het algemeen minder om over na te denken wat betreft zijn outfit, maar het is belangrijk dat jij ook nadenkt over wat je mooi vindt bij je man. Denk aan een bepaald kapsel, een specifieke geur (parfum of cologne), of bepaalde schoenen die je mooi zou vinden bij zijn kostuum. Deel je mening met hem voordat hij begint met winkelen.

De juiste accessoires

Je kunt mooie bruidsjurken shoppen bij https://damore.nl/, maar daar horen ook de juiste accessoires bij om bij je jurk te dragen. Denk aan mooie schoenen, haaraccessoires en sieraden. Voor schoenen ga je (zelfs als je normaliter niet vaak hoge hakken draagt) natuurlijk voor hoge hakken voor deze speciale gelegenheid. En hoewel het niet zichtbaar is, moet je ook het juiste ondergoed aanschaffen om onder je jurk te dragen. Ga voor iets moois dat je comfortabel vindt zitten.

De bruiloft plannen

Nu kunnen jullie samen jullie bruiloft plannen. Bepaal eerst jullie budget. Hoeveel zijn jullie bereid om uit te geven? Wie ga je uitnodigen? Waar vindt de bruiloft plaats? Daarna kunnen jullie een fotograaf boeken, een visagist kiezen, trouwringen kopen en alvast de bruidstaart bestellen.Traditioneel gezien kiest jouw partner de trouwringen, zodat het een verrassing blijft hoe ze eruit zien. Ook kunnen jullie de muziek en het menu naar jullie eigen smaak aanpassen. Pas de trouwjurken en organiseer vervolgens een vrijgezellenfeest voordat jullie de officiële trouwkaarten versturen. In de laatste weken voor de bruiloft is het belangrijk om een draaiboek samen te stellen, zowel voor de ceremoniemeester als voor de leveranciers. Hebben jullie er al zin in? Ga dan online op zoek naar de mooiste bruidsmode en laat het voorplezier alvast beginnen!